Wie zijn wij

Artvo is ontstaan uit liefde voor de Renault 5. In 1998 heb ik, Bart Mulder , mijn eerste Renault 5 gekocht, een rode TL “Le Car” uit 1984.

Deze auto is inmiddels al 14 jaar in mijn bezit. Na jaren met deze auto te hebben gereden kwam ik erachter dat er veel vraag was naar onderdelen voor deze auto’s. In de daaropvolgende periode ben ik samen met mijn toenmalige compagnon Yvo Renaults 5 gaan opkopen en demonteren voor de onderdelen.

Dit alles deden we gewoon voor de hobby, we hadden allebei gewoon een full-time baan.

Al snel werdt de ruimte in en om het huis te klein voor de renault verzameling en zijn we op zoek gegaan naar een stalling- opslag en sleutelruimte. Deze ruimte vonden wij in oktober 2004 in Lierderholthuis, een klein dorpje vlak bij Heino.

Na een jaar was de 80 m2 die we daar hadden al te klein geworden, waardoor wij op zoek moesten naar een nieuwe en grotere locatie. Deze vonden wij in Raalte, een boerenschuur van 180 m2.

 

Dit zou voorlopig wel even voldoende moeten zijn, maar na een goed jaar was Artvo ook hier al weer uit zijn voegen gegroeid! En zodoende moesten we weer op zoek naar een nieuwe locatie. Deze nieuwe locatie vonden wij in mei 2007 in Ommen, een schuur van 270 m2, volledig geïsoleerd en van alle gemakken voorzien. Een mooi buitenterrein voor het uitstallen van verkoopauto’s behoorde hier ook tot de mogelijkheden.  Voorin deze schuur hadden we voldoende ruimte om te sleutelen, een kop koffie te drinken of een praatje te maken met de klant.

    

Achterin bevond zich het gesorteerde magazijn van 150 m2 met daarin een ruime keus aan nieuwe en gebruikte onderdelen.

  

Na 2 jaar konden we op deze locatie nog verder uitbreiden, er kwam nog een schuur vrij met een totale grootte van 130 m2!

Een ideale showroom voor onze verkoopauto’s en een perfecte stalling voor restauratieprojecten en klantenauto’s.

In 2010 kwam er een einde aan de samenwerking tussen Bart en Yvo. Laatstgenoemde kon prive, werk en hobby niet langer combineren. Na lang overleg hebben we besloten dat ik, Bart Mulder, alles zou overnemen en alleen verder zou gaan.

Nadat Artvo uiteindelijk 4 jaar in Ommen had gezeten, vond de Gemeente Ommen dat het genoeg was. De hobby was niet echt een hobby meer en op deze locatie mocht niet bedrijfsmatig gewerkt worden.

En dus kon ik in april 2011 op zoek naar een bedrijfsruimte waardoor ik van mijn hobby mijn werk kon gaan maken. Deze zoektocht was gauw ten einde, ik vond het geschikte pand! Wederom in Raalte, het pand waar we nu gevestigd zijn. 

In mei/juni 2011 volgden 6 weken van verbouwen en verhuizen waardoor we op 1 juni 2011 officieel geopend waren!

     

Na iets minder dan een jaar werdt het toch weer tijd om met iemand samen te gaan werken. Het werdt steeds drukker en ik kon het niet meer combineren. Sinds februari 2012 bestaat Artvo uit Bart Mulder en Sander Bonestroo. Sander en ik hebben elkaar leren kennen bij het bedrijf waar we allebei gewerkt hebben, een Renault garage in de buurt van Zwolle. Sander was hier aan het werk als 1e monteur en APK keurmeester, ikzelf deed de planning voor de werkplaats, garantieclaims en een stuk magazijnbeheer.

E-mail:

Bart@artvo.nl

06-10115818

 

Adres:

Zompstraat 15b

8102HX Raalte